ISPARTA / YALVAÇ - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenleden programda coşkuyla kutlandı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Ayı "Ayın Öğrencisi" Ödülleri

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı

Şbt

05.02.2024 tarihinden itibaren okutulacak ders programına bağlantıdaki dosyada görüntüleyebilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Sene sonu etkinlikler kapsamında bütün okul olarak Milli Eğitimin Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu filmler izletildi.

Ock

Sene sonu etkinlikler kapsamında okulumuzda okuma saati düzenlendi.

Ock

Sene sonu etkinlik kapsamında 7 sınıflar arasında voleybol turnuvası düzenlendi.

Ock

Sene etkinlik kapsamında 5 sınıflara bilgi yarışması düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Yarışması

Kas

Okulumuzun düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Programı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 85. yılı dolayısıyla okulumuzda anma programı düzenlendi.

Kas

Kuş Evi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi.

Ekm

Okulumuz müdür yardımcısı Osman YILDIRIM girişimleri ile okulumuz öğrencileri Isparta Kitap Fuarı gezisine götürüldü.

Okulumuzun konferans salonu yenilendi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında resim sergisine katılım sağladık.