ISPARTA / YALVAÇ - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Görgü Orta Mahallesi Callak Çeşme Sk. YALVAÇ ISPARTA
Vizyon
Okulumuzda bilgi çağının gerektirdiği tüm yenilikleri kullanarak öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve kendi türündeki okullar arasında en üst sıralarda yer almasını sağlamaktır.
Misyon
Türk milli eğitim sisteminde Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli birlik ve bütünlük içinde kendine güvenen, ülkesini seven, üretken, çağdaş, araştırmacı, bilim ve teknolojiden yararlanan, yenilikleri takip eden, sorumluluk duygusu olan öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08:30-12:00 13:30-16.10
Ulaşım
İlçemize Isparta il merkezinden her yarım saatte bir, ayrıca Konya/Akşehir´den her saat başı kalkan minibüsler ile ve İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Antalya illerinden Yalvaç Aran, Aksel ve Kamil Koç Firmalarına ait otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu Yalvaç ilçesi Isparta ilinin en büyük ve kalabalık ilçesi durumundadır. Tarihi ve turistik mekanları ile ünlüdür. Kültürel zenginlikleri ile de dikkat çekmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Isparta il merkezine 105km, Yalvaç ilçe merkezine ise 300mt. uzaklıkta bulunmaktadır.